Over ons

We kunnen het ons haast niet meer voorstellen: een dag zonder laptop of telefoon. Wanneer een van deze apparaten niet meer naar behoren werkt, merkt u pas hoe vaak u het apparaat gebruikt en hoe vaak u bijvoorbeeld éven iets op zoekt op internet.

Minset is ontstaan vanuit de gedachte dat er altijd zo snel mogelijk hulp zou moeten zijn wanneer u een probleem ervaart met uw laptop, mobiele telefoon, tablet of ander apparaat. Wij vinden het niet meer van deze tijd dat een apparaat moet worden opgestuurd en u het soms wekenlang kwijt bent. En daarom biedt Minset computerhulp aan huis of op afstand tegen een betaalbare prijs in Utrecht en omgeving. Dezelfde dag nog.

Onze IT-specialisten helpen u graag bij al uw digitale problemen en het uitvoeren van reparaties aan uw computer, mobiele telefoon of tablet. Ze zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op digitaal gebied én staan u altijd op klantvriendelijke wijze te woord. Zo kunnen ze u helpen bij het installeren van programma’s, het instellen van wifi of e-mail en het maken van een back-up van alle bestanden op uw computer. Ze weten alles over computers, tablets, mobiele telefoons, internet, printers en talloze andere digitale apparaten.

Wij helpen u graag bij al uw digitale problemen, dus maak nu een gratis vrijblijvende afspraak bij ons!

×

Powered by WhatsApp Chat

×